Årstidens brunch til alle højtider og fester

Brunch er til fest, og brunch er til uformelle sammenkomster på alle tider af året, uanset om brunch menuen indtages i haven en dejlig sommerdag eller indenfor i hjemmet eller festlokalet. Med brunch ud af huset får du mere tid til hyggeligt samvær, med dem du holder af, og giver samtidig gæsterne en gennemført oplevelse. Prøv det!

Hvad enten årstiden er jul, nytår, påske, pinse, tid for konfirmationer, studenterfester, sidste skoledag eller sommer, sankthans eller Mortensaften, vil en lækker brunchbuffet tilfredsstille dine gæster. Det er let, det er enkelt og uformelt, og passer også med begivenheder, der spreder sig over hele året som f.eks. fødselsdag, barnedåb og bryllup. En brunch menu indeholder lidt for enhver smag med en kombination af kolde og varme retter, som de fleste holder af. Det hele leveres på sorte skiferfade og hvidt porcelæn til døren, lige hvor du vil have det. Der følger altid luksus gourmet kaffe fra Frellsen samt gode te sorter med enhver levering.

Få en lækker brunch menu ud af huset til alle årstidens begivenheder, eller bare fordi du er lækkersulten med vennerne eller familien. Kontakt kundeservice på: 70 12 18 12 og bestil i dag.

Rigtig god appetit
Brunchtid.dk, Årstidens brunch