Brunch menu til en uformel sammenkomst

Indkøb, lave maden selv og vaske op? Nej vel? Ikke på den tid af dagen, så hellere have tid til at hygge om gæsterne imens der nydes en lækker brunch menu. Brunch er det ideelle miks af morgenmad og frokost, og gør det muligt at nyde et måltid med det bedste fra begge verdener, og du kan få din brunch bragt lige til døren klar til at sætte på bordet.

Uanset om anledningen er familiebesøg, studenterfest, jubilæum, fødselsdag eller måske barnedåb, kan du invitere venner og familie på en hyggelig og uformel brunch derhjemme. Med mere end 10 forskellige typer brunch menu og over 50 valgfrie brunch retter, er valgmulighederne store på både en lun sommerdag med dejlig sol i gårdhaven eller en kold vinterdag indenfor i den varme stue. Brunch er det oplagte valg til en uformel sammenkomst, med dem man holder af, og derefter stadigvæk have noget af weekenden tilbage til hjemlig hygge.

Når en god brunch menu skal tilberedes, er råvarerne en vigtig del af helheden. Råvarer der er udvalgt hos de bedste Danske og lokale distributører, og kontrolleret for temperatur, overflade, holdbarhed og udseende når de ankommer til køkkenet, skæres og tilberedes umiddelbart efter ankomsten, og er kun i køkkenet i den periode, det er nødvendigt. En solid logistisk plan sørger for dette, og også for at du får din brunch bragt lige til tiden.

Brunchtid.dk anretter som de eneste brunch menuen på smukke sorte skiferplader og hvide porcelæns fade, og leverer din brunch lige til døren klar til at sætte på bordet. Der følger altid lækker cafe stempelkaffe og gode te varianter med fra Danmarks eneste landsdækkende brunch specialist. Mindste bestilling er kun 6 kuverter, og priserne starter fra Kr. 89,-.

Kontakt kundeservice på tlf.: 70 12 18 12, og bestil lige netop den brunch menu du og dine gæster sætter pris på.

Rigtig god appetit
Brunchtid.dk, brunch menu