Brunch buffet til en festlig sammenkomst omkring frokosttid

Har du sommetider følelsen af, at formelle sammenkomster tager for meget af din tid? En traditionel middag tager lang tid at afvikle, og endnu længere hvis den skal holdes ude i byen. Der skal jo også være tid til andre aktiviteter i weekenden. Nu kan du invitere familie og venner til en uformel brunch buffet derhjemme. Det er let! Maden bliver bragt direkte til døren, og du sparer både tid og penge.

Brunch er et miks af det bedste fra morgenmad og frokost i skøn forening, og er oplagt til en festlig sammenkomst omkring frokosttid. Hvad enten anledningen er familie, venner, dame eller herre frokost, fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller en anden type formiddagsarrangement, er det altid en ubetinget succes med en lækker brunch buffet. Buffeten kan blandt andet bestå af: dejlig friskbagt brød, lækre oste, scrambled eggs og bacon, brunch pølser, pandekager og frugt og meget mere. Der er mange valgmuligheder, og din brunch kan sammensættes helt som du vil.

Hver morgen bages det sprøde grovbrød og de lækre brunch boller. Råvarer med masser af smag ankommer fra lokalområdet sammen med specialiteter fra blandt andet Frankrig, Spanien og Italien, og tilberedes af dygtige kokke til en lækker velsmagende brunch buffet. Med en landsdækkende service hvor alle leveringer planlægges i detaljer, og kan styres fra minut til minut, er der sikkerhed for, at maden ankommer på det rigtige tidspunkt, og dine gæster får en oplevelse af høj kvalitet.

Brunch er for dem, der værdsætter fordelene med en kulinarisk nydelse om formiddagen og stadigvæk have noget af dagen tilbage til hjemlig hygge. Lad os give dig og dine gæster en enestående brunch oplevelse.

Kundeservice sidder parate på tlf.: 70 12 18 12 til at tage imod din bestilling og hjælpe dig med sammensætningen af lige netop den brunch buffet, der tilfredsstiller dine gæster.

Rigtig god appetit
Brunchtid.dk, brunch buffet