Brunch catering når det skal være enkelt og let

Er det tid for at slappe af med familie og venner, slippe for arbejdet og nyde tilværelsen inden en ny uge melder sig med aftaler og pligter? Så er det ikke tidspunktet at købe ind, tilberede, anrette og servere en mægtig brunch menu til de inviterede gæster, men derimod tid til at bestille brunch catering leveret til døren på det aftalte tidspunkt så du kan slappe af, og bruge tiden på hygge og samvær med mennesker du holder af.

Ordet Brunch er en sammentrækning af ordene ”breakfast” og ”lunch”, og nydes bedst sidst på formiddagen. Brunch er mere fleksibelt end et middagsselskab, og udelukker ikke børnefamilier i samme grad. Måltidet varer generelt den halve tid, og giver derfor mulighed for andre aktiviteter resten af dagen, og er samtidig en billigere løsning. Alle sammenkomster lige fra familiebesøg, jubilæum, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, reception til kobber/sølv og guldbryllup kan afholdes som et brunch arrangement med mad udefra. Brunch catering gør det enkelt, og letter byrden for værten.

En god brunch er en oplevelse af høj kvalitet, og rummer bl.a. friskbagt morgenbrød, ost og æg, laks, skinke og forskellige pølser, pandekager og frugt. Når den så er sammensat af de sprødeste råvarer, og tilberedt med forestillingsevne, raffinement og indlevelse af kokke med årelang erfaring i catering finkulturen, er der lagt op til brunch catering, der giver gæsterne en stor oplevelse.

Når det hele bare skal være lidt nemmere, og du har brug for at forkæle dine gæsters smagsløg, er vi klare, til at lytte til dine ønsker og behov. Sammensæt din egen lækre alsidige brunch med brunchtid.dk, og få brunch catering fra kun Kr. 89,-

Hos kundeservice kan du bestille brunch alle ugens dage på tlf.: 70 12 18 12, og få svar på de spørgsmål du måtte have.

Rigtig god appetit
Brunchtid.dk, brunch catering