Tænk nyt med en sprudlende champagne brunch

Der skabes visse forventninger i livet, som for eksempel at venner og familie venter at blive inviteret til runde fødselsdage og andre markante begivenheder. Der skal afholdes fest, men du gider ikke besværet med at sørge for maden og bruge en hel dag på det. Måske er det tid til at droppe de klassiske dyder og tænke nyt. Der kan spares både tid og penge med en sprudlende champagne brunch, og dine gæster vil værdsætte forandringen.

Champagne brunch er velegnet til både små og større selskaber. Inviter vennerne til en afslappende uformel formiddags sammenkomst eller server en enestående brunch oplevelse til konfirmationen, barnedåben, jubilæet, receptionen eller noget andet.  En lækker brunch buffet indeholder lunt friskbagt brød, røræg & bacon, pandekager, brunch pølser, flere typer lækre oste og frugt, og er det bedste udvalgt fra morgenmad og frokost i skøn forening. Med det gode glas champagne som tilbehør eller friskpresset most fra Guldborgsund afrundes indtrykket af et komplet måltid.

Med mere end 10 forskellige slags brunch menuer og over 50 forskellige retter er sammensætnings mulighederne utallige, og du kan planlægge din champagne brunch præcis efter behov, og ønsker. Leveret lige til døren anrettet på sort skifer og klar til at sætte på bordet, er det let og ligetil at præsentere gæsterne for en mængde af indtryk og retter, der tilfredsstiller alle smagsløg.

Nyd selskabet med familien og vennerne, og overlad tilberedning og levering af menuen til Danmarks brunch specialist. Vi er klare til at give dine gæster en enestående brunchoplevelse. Ring til kundeservice på tlf.: 70 12 18 12 og bestil din champagne brunch i dag. Der leveres over hele Danmark, året rundt. Mindste bestilling er kun 6 kuverter, og priserne starter fra Kr. 89,-

Rigtig god appetit
Brunchtid.dk, champagne brunch