Spar tid og penge med en lækker brunch der tiltaler alle

Det er let, det er enkelt, det er uformelt. Inviter vennerne på en lækker brunch. Det er en afslappet form for samvær, der samler det bedste fra morgenmaden og frokosten. Problemet er blot, at der skal indkøbes råvarer, tilberedes retter, serveres osv., og det tager alt sammen tid. Tid der kan bruges bedre i en presset kalender. Vind tiden tilbage med en lækker udsøgt brunch menu bragt direkte til døren, klar til at spise op.

En lækker brunch passer både til en kold vinterdag, hvor brændeovnen gløder indendørs og en varm dag på terrassen eller i gårdhaven med familien eller vennerne. Brunch er bedst serveret senere end morgenmaden og før frokost, og passer også til større formiddagsarrangementer som f.eks. barnedåb, konfirmation, sølv og kobberbryllup, studenterfest eller en tidlig fødselsdag, mulighederne er utallige.

Med lokale råvarer og udsøgte specialiteter fra middelhavsområdet og over 50 forskellige brunch retter fordelt på 10 menuer er der enestående muligheder for at sammensætte en lækker brunch, der tiltaler alle. Hertil hører koldpresset æblemost, kaffe og te i mange varianter samt måske et glas champagne. Hele menuen er leveret til døren og klar til at sætte på bordet smagsfuldt anrettet på sort skifer af en leverandør, der har specialiseret sig i brunch catering, og bringer ud i hele landet hver dag året rundt.

Vælg den nemme måde og få leveret en god, lækker brunch hjemme hos dig selv eller ude i byen. Det er enkelt, billigt, og du kan sammensætte din egen enestående brunch, lige som du vil have den. Der er altid en anledning hvor det er Brunchtid!

Kundeservice sidder klare ved telefonerne dagligt på: 70 12 18 12 til at tage imod din bestilling, og svare på alle spørgsmål du måtte have.

Rigtig god appetit
Brunchtid.dk, lækker brunch