Inviter cafélivet hjem og nyd en lækker og sund brunch

Du har valgt at invitere vennerne på brunch, og nu skal i sammen have en hyggelig formiddag med tid til at tale sammen. Men først skal der købes ind, maden skal tilberedes og serveres. Før man får set sig om er der brugt timer, der nemt kunne være anvendt anderledes, og hvorfor valgte man dog ikke bare at tage på café? Du kunne også vælge at invitere cafélivet hjem og nyde en lækker og sund brunch bragt direkte til døren, sammen med dem du holder af.

Et formiddagsarrangement er altid succesfuldt med en lækker brunch. Til en sund brunch hører blandt andet groft brød, Scrambled eggs, gode pandekager, Serrano skinke, fisk som for eksempel laks, frisk frugt og yoghurt. Den lækre brunch er altid sammensat og tilberedt med finesse, fantasi og kyndighed af dygtige kokke med høje kvalifikationer. Hertil hører stempelkaffe og te varianter samt koldpresset æblemost fra Guldborgsund. Guldborgsund most udmærker sig ved at være tilvirket af kun én æblesort pr. most af æbler udelukkende dyrket til formålet.

Brunch menuer af høj kvalitet kræver gode sunde råvarer. De friske råvarer udvælges blandt lokale gode danske leverandører. Når råvarerne ankommer til køkkenet, kontrolleres de også for temperatur, for overflade og for holdbarhed, så intet er overladt til tilfældet. Gode råvarer er nødvendige men tilberedningen, den rette service samt leveringen er mindst lige så værdifulde for helhedsoplevelsen. Leveringen er planlagt, så ruten kan styres minut til minut, og derfor kommer maden til den aftalte tid.

Har du brug for at gøre det hele lidt nemmere, og få serveret en dejlig, alsidig sund brunch hjemme hos dig selv fra en leverandør der er specialiseret i lige netop brunch, er vi klare til at hjælpe dig.

Kontakt kundeservice på tlf.: 70 12 18 12, og bestil lige den brunch der passer præcis på dine ønsker.

Rigtig god appetit
Brunchtid.dk, sund brunch