Aalborg brunch ud af huset til en afslappende brunch begivenhed

Vennerne er inviteret, men du er ikke klar til at bruge mange timer i køkkenet. Kender du det? Det kræver tid og forberedelse at arrangere selv et mindre måltid for slet ikke at tale om mere markante begivenheder som reception, jubilæum, konfirmation eller barnedåb. Brunch ud af huset frigør tid, og du slipper for køkkentjenesten, og kan bruge tiden sammen med dem, du holder af. Forkæl gæsterne i Aalborg med en afslappende uformel brunch begivenhed og spar både tid og penge.

Brunch er egnet til både små og større arrangementer, og er det bedste fra morgenmad og frokost samlet til et komplet måltid. En god brunch rummer blandt andet æg og bacon, laksetærte med spinat, Græsk yoghurt med vanilje og honning, et godt udvalg og oste, pandekager med havtorn og marinerede blåbær, cup cakes og frisk frugt. Det hele serveret med groft hjemmebagt brød og luksus kaffe og te. Der er mange flere muligheder med brunch ud af huset i Aalborg og omegn, og menuen kan sammensættes, som du vil.

Brunch menuen bliver leveret direkte til døren anrettet på lækre sorte skiferplader. Transporten er planlagt minutiøst, så det sikres, at menuen ankommer til den rette tid, og du kan give dine gæster en mageløs brunchoplevelse.

Prøv noget nyt, dine gæster vil sætte pris på forandringen. Få brunch ud af huset i Aalborg og overlad tilberedningen og leveringen til Danmarks brunch specialist, det er let, det er enkelt. Inviter cafelivet hjem og nyd en velsmagende luksus brunch med dem du holder af.

Bestil brunch ud af huset i dag. Kontakt kundeservice på tlf.: 70 12 18 12 alle ugens dage. Vi leverer over hele Danmark, året rundt. Der kan bestilles helt ned til 6 kuverter, og kuvertprisen starter ved Kr. 89,-

Rigtig god appetit
Brunchtid.dk, brunch ud af huset Aalborg