Esbjerg brunch ud af huset leveret direkte til døren

Indkøb, tilberedning osv. Der er mange gøremål, når der skal serveres brunch for venner og familie, og det tager alt sammen tid. Tid der skal findes i et presset kalenderprogram. Hvorfor ikke vinde tiden tilbage? Med brunch ud af huset i Esbjerg bliver der tid til hygge og samvær, og det er enkelt, let og uformelt. Brunch er det bedste fra morgenmaden og frokosten. Få bragt en lækker brunch menu på flotte skifer fade direkte til døren klar til at spise.

Mulighederne er mange når brunchen skal sammensættes. Generelt er et godt miks af varme og kolde retter, noget de fleste foretrækker. Menuen kunne for eksempel byde på æg med bacon, brunch pølser af oksekød, oksefrikadeller med ost og grøntsager, kold røget laks med peberrodscreme, lækre gode Danske og udenlandske oste, pandekager og naturligvis wienerbrød. Brunch ud af huset er både til en varm dag i haven eller en kold vinterdag inden døre, og er også velegnet til større arrangementer bl.a. konfirmationen, brylluppet, studenterfesten, eller barnedåben i Esbjerg.

Når menuen bringes ud er det en selvfølge, at den ankommer til tiden. Hos Brunchtid.dk er alle transporter systematisk planlagt i detaljer og opdateres løbende, så det sikres, at maden står på bordet på det ønskede tidspunkt.

Få brunch fra en leverandør der har specialiseret sig i brunch ud af huset til Esbjerg og omegn, leveret direkte til døren. Det er den nemme, enkle og prisvenlige løsning, og brunch menuen kan leveres hjemme hos dig eller direkte i festlokalet, lige som du ønsker den. Sammensæt din egen unikke brunch og inviter cafelivet hjem.

Kundeservice kan altid kontaktes dagligt på: 70 12 18 12, og er klare til at svare på eventuelle spørgsmål du måtte have samt tage imod bestillingen.

Rigtig god appetit
Brunchtid.dk, brunch ud af huset Esbjerg