Horsens brunch ud af huset uden køkkentjeneste og stress

Job, aftaler og pligter. Med et presset tidsskema er det ikke altid let at finde tid til indkøb i delikatesse forretninger samt tilberedning af måltider. Der skal jo også være tid til at koble fra og bare nyde nuet, og det gøres ofte bedst i hjemlige omgivelser omgivet af mennesker, man holder af. Med brunch ud af huset undgås køkkentjeneste og stress, og du kan nyde en udsøgt brunch menu bragt direkte til døren i Horsens.

En god brunch består af det bedste fra morgenmad og frokost.  Røræg med spinat, lufttørret skinke med melon/capers, røget laks med rucola-mayo, tomater bagt med timian i olivenolie, Amerikanske pandekager med honning, lækker Græsk yoghurt med blåbær, havtorn og honning er alle retter, der kæler for smagsløgene. Som en perfekt afrunding: hjemmelavet fynsk rygeostsalat med purløg/ radiser samt frugtkonfekt med sprøde mandler og et tvist af anis/ kanel og selvfølgelig brownie chokoladekager. Hertil hører gourmet kaffe fra Frellsen, sort eller grøn te, smoothies eller juice fra Guldborgsund.

Med brunch ud af huset bliver din brunch leveret til hjemadressen, eller hvilken adresse du måtte ønske i Horsens. Brunch er nemlig ikke bare egnet til en hyggelig uformel dag derhjemme med venner eller familien, men er ligeså velegnet til konfirmationer, barnedåb, fødselsdage, jubilæer og receptioner. Med brunch behøver du ikke at bruge hele dagen på arrangementet, og har tid tilovers til andre aktiviteter.

Sammensæt din helt egen individuelle brunch ud af huset til sammenkomsten i Horsens eller vælg for eksempel Amerikansk eller Italiensk brunch buffet. Bestil hos kundeservice på 70 12 18 12, og få bragt en kulinarisk formiddagsoplevelse hvor du ønsker fra kun kr. 89,- pr. kuvert - mindste bestilling er 6 kuverter.

Rigtig god appetit
Brunchtid.dk, brunch ud af huset Horsens