København brunch ud af huset der gør det hele lidt lettere

Det kan tage tid, forberedelse og penge at sammensætte maden til en festlig sammenkomst. Der skal købes ind, og retterne skal tilberedes, inden gæsterne ankommer, og det er ikke altid det nemmeste, når der også skal være plads til andre aktiviteter i løbet af dagen. Med brunch ud af huset i København bliver det hele lidt lettere. Du bestiller og sammensætter lige den brunch som tilfredsstiller gæsterne, uanset om selskabet er større eller mindre, og det hele bliver bragt direkte til døren.

Brunch ud af huset er det oplagte valg til en sammenkomst sidst på formiddagen, og forener morgenmad og frokost. En god brunch indeholder f.eks. æg og bacon, croissanter og wienerbrød, frokostpålæg, frisk frugt, lækker yoghurt rørt med honning og vanilje samt en række gode Danske og udenlandske oste. Hertil hører pandekager med blomsterhonning, hjemmelavet marmelade og selvfølgelig en god stempel kaffe og et te sortiment. Der er mange muligheder, og din brunch i København kan blive, lige som du vil. Brunch er til enhver anledning lige fra hygge med familie og venner til fødselsdag, barnedåb, konfirmation og andre former for tidlige arrangementer.

Med Brunchtid.dk kan du være sikker på, at maden kommer på det rigtige tidspunkt. Alle transporter styres minutiøst, så du er sikker på at dine gæster får en lækker oplevelse. Brunch ud af huset er for alle Københavnere, der sætter pris på en appetitlig brunch uden selv at skulle stå i køkkenet i længere tid. Lad os forkæle dig og dine gæster med en unik oplevelse.

Kundeservice sidder klare på tlf.: 70 12 18 12 til at modtage din bestilling og hjælpe med spørgsmål, sådan at du og dine gæster kan få lige den brunch menu, der giver en fuldkommen oplevelse.

Rigtig god appetit
Brunchtid.dk, brunch ud af huset København