Kolding brunch ud af huset i hjemlige omgivelser

  • Har du inviteret vennerne, familien eller kollegerne til brunch?
  • Vil du gerne undgå at indkøbe og tilberede maden selv?
  • Vil du gerne have tid og overskud til gæsterne?

Kan du svare ”ja” til et af disse spørgsmål, er brunch ud af huset i Kolding en løsning, der sikrer et lækkert måltid med de bedste retter fra breakfast og lunch. Nyd en velsmagende brunch i hjemlige omgivelse med dem du holder af, uanset om anledningen er fødselsdag, jubilæum, barnedåb, konfirmation eller besøg af vennerne eller familien.

Brunch kan nydes sidst på formiddagen, og er en uformel måde at samles på. En god brunchmenu inkluderer blandt andet: røræg med lufttørret skinke, laksesalat med asparges, croissant med rejesalat, oksepølse med rødløg/ agurk, pandekager med honning, ovnbagte kartofler med pesto, Græsk yoghurt med rabarberkompot og kanelcroutoner, valnødder syltet i rørsukker og gode lækre oste til at afrunde det hele med. Den rette menu til begivenheden kan naturligvis sammensættes efter behag. Brunch ud af huset til dig og dine gæster i Kolding er et måltid af højeste kvalitet.

Når brunch menuen ankommer til døren, er den anrettet på smukke sorte skiferplader og hvidt porcelæn klar til at sætte på bordet. Som tilbehør medfølger altid en lækker stempelkaffe fra Frellsen samt et te sortiment. Du er sikret at, maden ankommer til tiden, da alle transporter af brunch ud af huset i Kolding er planlagt i detaljer og styret minut for minut.

Lad smagssansen gå på opdagelse i en lækker brunchmenu.  Bestil brunch ud af huset til din næste sammenkomst hos kundeservice på tlf. 70 12 18 12. Vi tager os af tilberedningen og leveringen, så du kan nyde dagen sammen med familien og vennerne.

Rigtig god appetit
Brunchtid.dk, brunch ud af huset Kolding