Hvornår bruges brunch?

Hvornår bruges brunch

Anledninger til lækker brunch…

Brunch kan bruges til mange anledninger og er i særdeleshed oplagt at bruge i forbindelse med mande/tøse-hygge, eller som starten på et polterabend, så man er veludrustet til dagens strabadser. Eller i mere rolige anledninger såsom til barnedåben eller til overnattende gæster, eller ved mere rolige anledninger


Barnedåb

Barnedåb Det vil være ganske naturligt at afrunde den skønne ceremoni med noget lækkert, sundt, mættende og lunt.

På denne dag er der brug for at rejse sig midt i maden, da hovedpersonen sjældent retter sig efter en tidsplan. Der skal også være tid til at bevæge sig rundt mellem gæsterne og sammen nyde det bedårende dåbsbarn som var næsten helt stille i kirken. Denne dag skal bare være afslappende og hyggelig.

Så er det rart at det ikke er suppe, steg og is som serveres.

Polterabend

Polterabend Denne dag bliver garanteret fuld af sjov, nye oplevelser og måske også en masse bobler.

Hvad med at starte den begivenhedsrige dag med et festmåltid fyldt med det alle kan lide. Her er både til dem der kan lige alt med bacon, spændende oste, laks på nye måder og det gode brød. Der skal være noget at stå imod med – som man siger. Og hvem af gæsterne kan for eksempel modstå vores kaloriebombekager eller de søde smoothies?

Og så er der selvfølgelig GRATIS lækker chai-the og friskbrygget stempelkaffe – så I er friske hele dagen (og natten).

Herreloge

Herreloge Mødes du med vennerne nogle faste gange om året, så tænk brunchtid næste gang du skal arrangere.

Det vil kunne leveres lige hvor I ønsker det. Vi har også en brunch der er til at tage med på farten.

Så kan I alle få en rigtig lækker, anderledes og solid start på den sjove dag.

Tøsehygge

Toesehygge Trænger du til at få veninderne hjem i sofaen, men orker du ikke at imponere med rørt laks, hjemmelavet kage og sunde tærter?

Her får du det hele leveret lige til bordet – og der er gratis chai-the og stempelkaffe oveni.

Du får endda også en lækker playliste, så ørerne nærmest flyder over af velbehag.

Mødregruppe

Moedre gruppen Har I (også) snakket om at NU må I altså snart ud og spise, fordi at bagerens sædvanlige rundstykker og smørkage efterhånden er for – hmm – kedelige.

Det er bare sjældent særlig nemt – eller sjovt for den sags skyld, at placere en flok ammende kvinder OG babyer i en ellers så overbærende café. Der er bare for meget bøvl med sovetid, ssshhhhh, barnevogne, babyalarmer, madkasteri, gylp – og det der er værre.

Hold det da hjemme i egen stue, men få hele gildet serveret lige foran næsen – og nyd så de velfortjente lækkerier som kroppen hungrer efter. Så har man meget mere overskud til at være ligeglad med at baby ikke fik ens sokker på – igen ☺

Krea-klubben

Krea-klubben Mødes du med en masser andre kreative ildsjæle, og plejer i at få lidt sandwich og kage i løbet af dagen.

Prøv at foreslå at en brunchtid kunne være det der satte helt nye idéer og projekter i gang. Hvem siger ikke at man får lyst til at genoptage porcelænsmalingskurset når man sidder med den skønne chai-te mellem hænderne. Og hvor mange livretter kan man mon lave – med perleplader ☺