Juice – friske appelsiner med fint kød

Juice

Selvom Danmark ikke er et appelsindyrkende land, så kan vi også byde på lækker appelsinjuice. De traditionelle juicer er oftest lavet af juicekoncentrat fra Sydamerika. Vi går et stykke længere...

Vores appelsinjuice er presset af friske appelsiner, den er ikke filtreret, så du får både frugtkød og vitaminer med. Serveret iskold, gerne med en isterning i, er det en himmerigsmundfuld.

Økologisk italiensk brød - kvalitet der smager

Fornario

Il Fornaio bager vores originale økologiske italienske boller. De italienske bagersvende der tilvirker dejene og ælter de gode brød, er lidt forkælede. De har nemlig verdens bedste mel at gøre godt med. Den italienske hvede vokser langsomt og får læ for vinden i det kolde nord. Når melet blandes med den aromatiske olivenolie får brødet den særlige konsistens, struktur og smag der kendetegner italienske brød.

Den rene smag af italiensk landkøkken fra Danmarks eneste Slow food-bageri. Bollerne får den nødvendige forberedelsestid uden brug af nogen form for tilsætningsstoffer. Et stolt håndværk baseret på rene surdeje, mel, korn og kerner – hvoraf alt er økologisk.

Vi står tidligt op...
- sprødt brød fra eget bageri

Bager

Før vækkeuret sikkert ringer hos dig, har vi været i gang i flere timer i bageriet. Når du vælger vores hjemmebagte brød, så kan du smage at vores kærlighed til brødet nok er lige så stor, som din kærlighed til dine brunchgæster.

Bygmalt, hørfrø, solsikkekerner, gulerødder, valnødder, grove kerner, sesam, figner og chokolade... Det er bare nogle af de råvarer der indgår i vores håndæltede brød og boller. Vi bager hver dag, og brødet er lunt når vi kører fra køkkenet. Sammen med brødet får du en brødkurv med, som du kan servere det i.


Højlandskaffe der dufter

Coffee

Sammen med vores forskellige typer brunch medfølger der altid den lækreste stempelkaffe. Kaffen er nøje udvalgt og har fået en helt særlig formaling beregnet til stempelkaffe og pakket i portionsposer, der passer til kanden.

Du låner gratis stempelkander af os. Det eneste du skal sørge for, er friskkogt vand, hælde det på stempelkanden og lade den trække i 4 minutter, så er kaffen klar til servering.

Frellsen Gourmet-kaffe er sammensat af de bedste kaffer som Frellsen har til rådighed. De indkøber og smager løbende kaffe fra hele verden. Dagligt smages (det kaldes at cuppe) 30-40 forskellige sorter og blandinger. Det sikrer kvaliteten og udvider vores viden omkring kaffens forunderlige verden. Frellsen anvender primært vaskede højlands-kaffe – et udtryk for at kaffen er af god kvalitet, håndplukket og optimalt modnet på plukketidspunktet. At kaffen er dyrket højt giver en tæt cellestruktur med et maksimalt indhold af de smagsgivende æteriske olier.

Frellsen Gourmet-kaffe er sammensat på en måde så alle de specielle smagsnuancer kommer til deres ret. Bl.a. fås fylde og friskhed fra Colombia, intensitet og blomster fra Kenya og sødme og mocca fra Etiopien.

Kaffen er nænsomt ristet for at udvikle bønnerne optimalt – Det er under ristningen at bønnerne frigiver deres smagsaromaer fra olier, koffein og selve bønnen.

Henrik Frellsen siger:

”Da Brunchtid henvendte sig til Frellsen kaffe blev vi meget imponeret over konceptet. Opgaven var, at det skulle være let og tilgængeligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kaffen skulle have en central placering og kvaliteten skulle være helt i top. Derfor var vi heller ikke i tvivl om at det skulle være vores topkvalitet, Frellsen Gourmet der skulle indgå i konceptet.”


Te giver smalle lår

kaffe_the

- er der nogle der siger, - men for os er det vigtigste at det er en oplevelse, når te-drikkerne går ombord i vores udvalgte te. Sammen med vores forskellige typer brunch, medfølger der altid 3 lækre te-typer...
– grøn te med hyldeblomst, den behagelige sorte Earl Grey te og den nye chai-latte te, let krydret og med et strejf af kanel. Det eneste du skal sørge for er friskkogt vand.

Vores te er særligt udvalgt med baggrund i kvalitet og troværdighed, og det er de gode råvarer og den rene smag vi har sat i centrum af vores te. Meget te smager primært af de tilsatte smagsstoffer - Det har vi vendt på hovedet, så det primært smager af råvaren – nemlig te. For os er det denne balance der giver en mere fuldendt og ren oplevelse.


Æblemost der smager

frisk-juice

Presset most syntes vi er den lækreste most. De modne æbler fra danske æbleplantager, presses så saften skilles ud. Det er en skånsom måde at lave most på, og samtidig bevares aromaen og vitaminerne fra æblerne. Den ufiltrerede most er et rent naturprodukt der efter presning kun er blevet pasteuriseret. Det kalder vi æblemost der smager...