Ideen...

Brunchtid giver dig frihed til at tilbringe en hyggelig og afslappet dag med dem, du holder af, uden selv at løfte en finger. Vi giver dig og dine gæster en fantastisk brunchoplevelse, tilpasset dine ønsker og bragt til døren, så du kan forkæle dine gæster og slappe af imens. For vi har over 40 års erfaring i catering og ved, hvad der skal til for at skabe de bedste madoplevelser hjemme hos dig, imens du læner dig tilbage og nyder det gode selskab.

Mission

Brunchtids mission er at skabe mere fest, mere nærvær og mere tid mellem venner og familier.

Brunchtid ønsker at gøre samværet nemmere og relationerne stærkere mellem mennesker, ved at tilbyde et nemt, hyggeligt og velsmagende måltid, der kan nydes i hjemmet, hvor alle befinder sig bedst.

Nærvær – hygge – relationer – velsmag

Vi ved, hvad vi har med at gøre

Der gemmer sig mange års erfaring bag brunchtid.dk
Lige siden 1970'erne og 80'erne har flere af de bærende kræfter hos brunchtid.dk været en vigtig del af diner transportable kulturen i Danmark.
Brunchtid.dk er en del af Catering Danmark, og kan derfor trække på erfaring og knowhow fra tusindvis af leveringer gennem tiden.
Brunchtid.dk leverer over det meste af Danmark, idet vores kokke laver maden fra køkkener i København, Slagelse, Odense og Århus.

Erfaring skaber fremtiden

Med de mange års erfaring har vi indsamlet en stor viden om det at levere diner transportable til en skarp pris - vel og mærke uden at gå på kompromis med råvarerne og tilberedningen.

Al denne viden er samlet i et helt nyt og banebrydende It-system, der dækker hele Catering Danmark gruppen.

Med vores It-system kan vi bevare friskheden på råvarerne, idet vi helt præcist ved hvornår og hvor meget der skal bruges på hvilke dage, og på hvilke tidspunkter. Råvarerne kommer hjem lige på det tidspunkt, hvor de skal skæres og tilberedes, og de er kun i køkkenet i den periode det er nødvendigt. Derpå pakkes den færdige brunch i bilen og køres ud til kunderne.

Madspild, nej tak!

Når der hele tiden købes helt friske varer, så slipper vi også for unødvendigt madspild. En større del af råvarerne kan udnyttes, og en mindre del går til spilde. Med It-systemet ved vores faglærte kokke præcist hvor meget der skal tilberedes.

Vi handler lokalt - i høj kvalitet

Råvarerne udvælger vi blandt lokale gode danske og pålidelige leverandører. Det er vigtigt, at vi kan stole på kvaliteten hver gang. Vi vil ikke gå på kompromis.
Laksen er fra Varde, og vores kokke tilbereder den med stor respekt. Flere af vores specialiteter er fra Italien, og når vi udvælger vores fennikelspegepølse, så er det ud fra at kunne give vores kunder den helt særlige italienske oplevelse.

Hver morgen bager vi de gode brunch-boller og det sprøde grovbrød. Således er alt lunt når vi kører fra køkkenet. Yoghurt er ikke bare yoghurt, vi bruger den gode græske yoghurt på 10 % og den rører vi så med bl.a. økologisk honning og tilsætter friske bær. Ja, sådan kan vi blive ved. Råvarer og det faglige håndværk går hånd i hånd hos brunchtid.dk.

Spiser med øjnene

Kender du ordsproget at man spiser med øjnene? – ja, det gør de fleste, så det tager vi helt bogstaveligt.
Vi anretter vores brunch på smukke sorte skiferplader og hvide porcelæns-fade. Stilen er moderne, enkelt og flot. Langt det meste er anrettet direkte på skiferpladerne. Kun de retter der med fordel kan lunes før serveringen, er i porcelæns-fad. Yoghurt og andre ting der kan væske, er i små fine glas, der står godt til skifterpladerne. Værsgo og spis!

Din sikkerhed er vores styrke

Når råvarerne ankommer til os, kontrolleres de for temperatur, overflade, holdbarhed og udseende. Først når de er kontrolleret og noteret i henhold til vores egenkontrol, kommer de direkte i kølerum eller ind i selve køkkenet for at blive tilberedt.

Vi kommer til tiden

Når du skal have brunch, så står vi tidligt op. Brunchen skal tilberedes og anrettes, så den er smuk og klar til servering. Sidst på morgenen kører vores chauffør. Ruten fra køkkenet og frem til adressen skal vare så kort tid som mulig. Til det benytter vi et It-system der bl.a. har informationer om alle veje i hele landet.

Alle transporter planlægges ned til mindste detalje. En rute kan styres fra minut til minut, og det giver sikkerhed for at maden kommer på det aftalte tidspunkt. Dagen før maden leveres, sendes der automatisk en SMS der informerer kunden om leveringstidspunktet.